Ricoh håller öppet hus

Demonstrationsdagar väntas i Oslo när Ricoh håller öppet hus.

Ricoh öppnar dörrarna under två dagar och utlovar förtrollande demonstrationsdagar.

Norska Ricoh och sina samarbetspartners bjuder in till öppet hus i Oslo den 31 maj till 1 juni för att visa branschen och kunderna digitaltryckets möjligheter. Det görs tillsammans med innovativa Softcare-lösningar och efterbehandlingar. Arrangörerna ska på plats agera kunskapsbyggande genom att bland annat lyfta hur man automatiserar och effektiviserar tryckprocesser, visa på möjligheterna med storformat och hur man uppnår offset-tryck med innovativt digitaltryck. Ett urval av det som visas under de två dagarna är Ricoh PRO C9110 med Duplo BDM600 – automatisk häftare av A4 liggande format och annan liknande media. Ricoh PRO C7110x med fem färger och applikationer med den nya neongula och kapacitet Color Logic mjukvara
Workflow – Agfa Apogee, Fiery JobFlow och vår egen Totalflow visar effektiva lösningar oberoende produktionsform och hur effektivt använda detta.
Dessutom Ricoh PRO C5210 med tillhörande ny Plocmatic – en lösning för mindre tryckerier, marknadsavdelningar och andra för att producera trycksaker med hög kvalitet. Ricohs storformatskrivare, exempelvis EFI Vutek samtCrossmedia-marknadsföring – det senaste från DirectSmile.
Det blir även det senaste från Neopost gällande foliering och annan efterbehandling. Ricoh står som arrangörer tillsammans med Neopost, Agfa, EFI, VBS.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *