Ricoh håller öppet hus

Demonstrationsdagar väntas i Oslo när Ricoh håller öppet hus.

Ricoh öppnar dörrarna under två dagar och utlovar förtrollande demonstrationsdagar.

Norska Ricoh och sina samarbetspartners bjuder in till öppet hus i Oslo den 31 maj till 1 juni för att visa branschen och kunderna digitaltryckets möjligheter. Det görs tillsammans med innovativa Softcare-lösningar och efterbehandlingar. Arrangörerna ska på plats agera kunskapsbyggande genom att bland annat lyfta hur man automatiserar och effektiviserar tryckprocesser, visa på möjligheterna med storformat och hur man uppnår offset-tryck med innovativt digitaltryck. Ett urval av det som visas under de två dagarna är Ricoh PRO C9110 med Duplo BDM600 – automatisk häftare av A4 liggande format och annan liknande media. Ricoh PRO C7110x med fem färger och applikationer med den nya neongula och kapacitet Color Logic mjukvara
Workflow – Agfa Apogee, Fiery JobFlow och vår egen Totalflow visar effektiva lösningar oberoende produktionsform och hur effektivt använda detta.
Dessutom Ricoh PRO C5210 med tillhörande ny Plocmatic – en lösning för mindre tryckerier, marknadsavdelningar och andra för att producera trycksaker med hög kvalitet. Ricohs storformatskrivare, exempelvis EFI Vutek samtCrossmedia-marknadsföring – det senaste från DirectSmile.
Det blir även det senaste från Neopost gällande foliering och annan efterbehandling. Ricoh står som arrangörer tillsammans med Neopost, Agfa, EFI, VBS.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: