Efterbehandling i fokus

Horizon bjuder in till nätverksträff.

Horizon bjuder in till eventet Finishing First. En mötesplats för innovativa tryckerier som jagar morgondagens affärsmodeller.

Nätverksträffen Finishing First, på Horizon Academy i tyska Quickborn ska avhandla just-in-time-produktion, on-demand-tillverkning och intelligent sammankoppling mellan egna kunduppdrag. Det handlar om möjligheter hos integrerade tillverkningsprocesser där efterbehandling spelar en avgörande roll. Det blir därmed andra gången i ordningen som eventet körs. Inplanerat är 26 och 27 september för internationella besökare, och de två efterföljande dagarna hålls eventet för tyskspråkiga besökare. Det delas med sig av branscherfarenheter, aktuella branschtrender och strategiska iakttagelser för vidareutveckling av affärsmodeller.

Huvudpartner i år är maskin- och systemleverantören inom efterbehandling, Hunkeler AG, som tillsammans med Horizon kommer att presentera sin nya mailinglinje. Leverantörer inom tryck, papper och mjukvara kommer även komplettera tvådagars-programmet. Horizon väntas presentera de senaste teknikerna inom ytterligare tryckbearbetning live i deras eget showroom. Bland höjdpunkterna på träffen finns både enskilda system och sammankopplade smart-finishing-lösningar, som gör professionell tillverkning från små upplagor till industriell produktion möjlig för tryckerier.

Den första nätverksträffen hölls i november då över 15o deltagare besökte eventet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: