Vd lämnar efter 30 år

Jan Heintz lämnar vd-posten på Signcom efter 30 år i företaget.

Jan Heintz, vd för Signcom, startade företaget för 30 år sedan. Nu väljer han att lämna stafettpinnen vidare till Eiliv Hagen från ägarbolaget Berg-Andersen AS.

– Efter 30 år i företaget är det nu dags att nya krafter tar över med nya idéer. Utvecklingen har varit fantastisk, jag kunde inte drömma om för 30 år sedan att mitt företag skulle vara där vi är nu med dotterbolag i alla nordiska länderna och med över 60 anställda, säger Jan Heintz som startade Signcom AB i Bollebygd den 1 november 1987. Företaget är verksamt inom området visuell kommunikation och är distributör av produktionsmaskiner och förbrukningsmaterial för bland annat skyltfirmor och reklamföretag.

Eiliv Hagen tar över posten som vd. Han kommer närmast från ägarbolaget Berg-Andersen, ledande pappersgrossist i Norge och en del av Igepa Group.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *