Storformatsskrivaren som säljer bäst

Schweiziska Swissqprints exklusiva storformatsskrivare Nyala 2 kniper återigen förstaplatsen i sin prisklass som den mest sålda i Västeuropa.

Swissqprint har på få år etablerat sig som leverantör av exklusiva uv-baserade storformatskrivare. Modellen Nyala 2 är nu för andra året i rad den mest köpta skrivaren i prisklassen där man måste hosta upp minst 1,2 miljoner kronor. Var sjätte flatbäddsskrivare i storformat som såldes i Europa var en Nyala 2, enligt Infosource.

Nyala 2:s bordformat är på 320 x 203 cm. Den trycker på både hårda material och rullar. Rullarna kan vara 320 centimeter breda och maximalt 180 kilo eller 36 centimeter i diameter. På arksidan kan Nyala 2 printa upp till 320 x 400 centimeter – om man kompletterar med ett extra bord.

Fler än 900 swissQprint-skrivare finns installerade över hela världen. Ungefär hälften av dem, är Nyala-modeller. Företaget hoppas nu att nya modellen Nyala LED ska följa i samma fotspår. I Sverige och de nordiska länderna står Nize Equipment som distributör.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *