Paul Jakobson klättrar inom Horizon

Horizon omorganiserar och gör svensken Paul Jakobson till försäljningschef för hela sitt europeiska dotterbolag. Hittills har Paul varit vd för det nordiska dotterbolag som etablerades den 1 februari i år.

Japanska Horizon är en av de största tillverkarna i världen av efterbehandlingsutrustning. Deras europeiska dotterbolag har sitt säte i Hamburg och ansvarar för försäljningen i en rad tyskspråkiga länder och Norden. Dessutom distribueras härifrån reservdelar till hela Europa. I andra delar av Europa finns återförsäljare.

Även i högsta toppen byts det ut. Rainer Börgerding, som byggt den europeiska organisationen, lämnar efter 13 år. Ny vd är civilingenjör Norbert Weinck.

– Den europeiska marknaden var och är otroligt viktig för Horizon-gruppens tillväxt och framgång, förklarar Eijiro Hori, innehavare av och styrelseordförande i den japanska Horizon-gruppen.

– Därför har vi bestämt oss för att stärka det tyska sätet och förbereda det på nya utmaningar. Vi är övertygade om att vi med Norbert Wienck, Paul Jakobson och det engagerade teamet i Horizon GmbH i framtiden kommer kunna stötta våra kunder och försäljningspartner med ännu bättre service och know-how.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: