Ny flexopress på mässan

Nilpeters stora nyhet på Labelexpo- mässan i höst är flexopressen FA.

Danska Nilpeter vidgar sin flexoportfölj och visar upp nyheter på Labelexpo Europe-mässan i höst. En ny flexopress och en upphottad version av den digitala hybridpress Panorama kan skådas.

Flexopressen FA är senaste tillskottet för Nilpeter och visas upp på Labelexpo-mässan i Bryssel. Det danska företaget framhäver att den kan skriva ut på flera substrat och har ett smidigare användargränssnitt och mobila utskriftskontroller. Nilpeters så kallade clean hands-teknik är implementerad för att minimera att operatörshänder vidrör maskinen och smutsar ner tryckjobben – all data och registrering sparas automatiskt och jobb kan enkelt återkallas. Det går också att lägga till nya maskinenheter till FA:n sett till tryckarens behov och budget.

Dessutom visar den danska tillverkaren upp en uppgraderad version av den digitala hybridpressen Panorama. Den lanserades första gången på Labelexo Europe 2015. Denna gång Nilpeter utlovar stora förbättringar. Bland annat har man designat om Panoramas konverterings- och flexotryckenheter samt uppgraderat tryckpressens mjukvara.

Årets Labelexpo Europe pågår 25-28 september i Bryssel.

Digitala hybridpressen Panorama har fått ett lyft med uppgraderad mjukvara och ny design på konverterings- och flexoenheterna.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *