Durst bjuder på höjdpunkt

Durst visar Tau 330 RSC visas på Labelexpo som en hybridpress ihop med italienska maskintillverkaren Omets Xflex-serie av konventionell efterbehandlingsutrustning.

Durst senaste nyhet – en UV-och bläckstråleskrivare för förpackningar och etiketter som skriver ut med produktionskapacitet på 1452 kvadratmeter i timmen. På Labelexpo Europe ses den i drift som hybridpress.

Höjdpunkten i Durst Labelexpo-monter blir Tau 330 RSC. En bläckstråleskrivare med UV som kan tackla både etiketter och förpackningar. Utskriftsbredden uppgår till 13 tum och med upplösningen 1200 gånger 1200 dpi kan utskriftshastigheten sticka iväg till 78 löpmeter per minut. Maskinen har åtta färgverk; CMYK, W och OGV (orange, grönt, och lila).  Det ger en flexoliknande utskriftskvalitet som matchar Pantones färgrymd upp till 98 procent. Skrivaren kan även kombineras med en inline-baserad laserskärare.

På Labelexpo Europe 25-28 september kommer  Tau 330 RSC visas som en hybridpress ihop med italienska maskintillverkaren Omets Xflex-serie av konventionell efterbehandlingsutrustning.

Durst flaggskepp visas också – det lågmigrerande bläcket, Tau 330, som primärt används till livsmedels- och läkemedelsförpackningar.

I mässmontern syns dessutom Dursts webb-till-tryck-lösning med funktioner som design, förhandsvisning och beställning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *