Esko ska underlätta kedjan

PUBLICERAD: 18 augusti 2017
UPPDATERAD: 14 november

Eskos lägger fokus på förenklade arbetsflöden inom prepress och en automatiserad plattform för framställning av tryckplåtar inom flexotryck.

Esko visar upp nya innovationer på Labelexpo Europe i slutet av september kring hur man som etikett- och förpackningskonverterare effektiviserar sin verksamhet inom varje steg i arbetsflödet. Från inkommande order till leverans av tryckta och färdiga produkter.

De presenterar bland annat ett redigeringsprogram för prepress med PDF-redigering och preflight-funktionalitet specifikt riktat mot förpackningar. När det gäller design visas realistiska 3D-mockups för presentation och korrektur. Vidare presenteras förkonfigurerade arbetsflöden som ska underlätta genomströmningen före tryckning (prepress ), färghanteringssystem som stöder alla utskriftsprocesser och bläckuppsättningar samt en automatiserad och samordnad plattform för framställning av flexotryckplåtar.

Esko har även aviserat att de avslöjar två helt färdiga arbetsflödespaket under mässan. Webcenter essentials for labels, ett projektledningspaket för etikettillverkare, samt en automatiserad helhetslösning för prepress av etiketter – Automation engine essentials for labels.

Enligt företagets vd Udo Panenka. är deras nya innovationer utformade för att förbättra ledtider och användandet av utrustning som till exempel att minska fel och att säkerställa en hög utskriftskvalitet.

 

 

 

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1