Esko ska underlätta kedjan

Eskos lägger fokus på förenklade arbetsflöden inom prepress och en automatiserad plattform för framställning av tryckplåtar inom flexotryck.

Esko visar upp nya innovationer på Labelexpo Europe i slutet av september kring hur man som etikett- och förpackningskonverterare effektiviserar sin verksamhet inom varje steg i arbetsflödet. Från inkommande order till leverans av tryckta och färdiga produkter.

De presenterar bland annat ett redigeringsprogram för prepress med PDF-redigering och preflight-funktionalitet specifikt riktat mot förpackningar. När det gäller design visas realistiska 3D-mockups för presentation och korrektur. Vidare presenteras förkonfigurerade arbetsflöden som ska underlätta genomströmningen före tryckning (prepress ), färghanteringssystem som stöder alla utskriftsprocesser och bläckuppsättningar samt en automatiserad och samordnad plattform för framställning av flexotryckplåtar.

Esko har även aviserat att de avslöjar två helt färdiga arbetsflödespaket under mässan. Webcenter essentials for labels, ett projektledningspaket för etikettillverkare, samt en automatiserad helhetslösning för prepress av etiketter – Automation engine essentials for labels.

Enligt företagets vd Udo Panenka. är deras nya innovationer utformade för att förbättra ledtider och användandet av utrustning som till exempel att minska fel och att säkerställa en hög utskriftskvalitet.

 

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *