Premiärvisar system som kombinerar falsmaskin och sadelhäftare

Kunskapsutbyte och demonstrationer av produkter väntas på Horizons event Finishing first.

För andra gången anordnar Horizon nätverksträffen Finishing first i slutet av september. Ett tjugotal produkter kommer demonstreras, bland annat ett system som samkör en falsmaskin och en sadelhäftare.

StitchLiner Mark III, som presenterades första gången vid Finishing First-eventet 2016, har sedan dess enligt Horizon sålts mer än hundra gånger över hela världen.

Återigen är det på Horizon Academy i tyska Quickborn som kunder och andra intresserade bjuds in till. Horizon kommer i samarbete med Hunkeler, Canon och Crown van Gelder presentera tre olika lösningar av digital rullprintning för en variabel produktion av böcker, broschyrer och direktutskick. Med SmartStacker och SmartSlitter visas även två digitala arkanvändningar för variabel bearbetning av enskilda ark. Nya produkter i visningslokalen, som för övrigt är ombyggd, blir ett system som kombinerar en falsmaskin och en sadelhäftare – FoldLiner 7 tillsammans med B2-falsmaskinen AFV-56. I detta system finns Dynamic-Fold- teknik och Score-Navigator för att skapa nya accenter för fickfalsmaskiner i halvformat. En annan produkt som kan komma att dra blickarna till sig är sadelhäftaren StitchLiner Mark III.

Talare under dagarna  är bland annat Hans Gut från Hunkeler AG och Patrick Piecha från Onlineprinters, som kommer diskuterar strategier för vidareutveckling av affärsmodeller och berätta om hur det dagliga arbetet fungerar.

Internationella besökare bjuds in 26-27 september och de två följande dagarna är avsatta för tyskspråkiga gäster. Eventet är gratis.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *