Finsk flexotryckare får erkännande

Marko Valkamo, Produktions- och utvecklingsdirektör, Marvaco Oy, Ville Riitahaara, Prepresschef, Westpak Oy Ab, Jonas Skuthälla, Verkställande Direktör, Westpak Oy Ab, Vesa Mäkilä, Prepresspecialist, Westpak Oy Ab, Tomi Havia, Kundservicechef, Marvaco Oy, Tapio Alanko, Kundservicechef, Marvaco Oy.

Finska flexotryckaren Westpak får en EGP-certifiering för sitt genomförande av en modern produktionsprocess.

Ville Riitahaara, prepresschef på Westpak Oy Ab.

Utmärkelsen från Marvaco erkänner Westpaks genomförande av en modern produktionsprocess. De är en finsk tillverkare av förpackningar med flexotryck och var det första nordiska tryckeriet som implementerade EGP (Expanded Gamut Printing) under 2015. EGP-certifieringen är sprunget ur  Marvaco och dess amerikanska partnerföretag CSW införande av utökat färgomfång för förpackningstryck, vilka sedermera har avancerat till steget att tilldela partnerskapsintyg till tryckeriföretag.
Westpak får certifikatet för sin höga kvalitet och utmärkta processeffektivitet för tryck gjorda under de senaste två åren, och det verifierar att förpackningstryck som utförts med EGP-tekniken har varit utmärkta, i tryck efter tryck, skriver Marvaco i ett pressmeddelande.

Enligt Marvaco möjliggör EGP-tekniken ett högkvalitativt, effektivt, och mer produktivt tryck av förpackningar utan behov av dekorfärger. Förutsägbara och exakta varumärkesfärger implementeras med digitalt assisterad färgblandning.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *