Utlovar överraskningar i etikettproduktion

PUBLICERAD: 6 september 2017
UPPDATERAD: 14 november
Konica Minoltas monter på Label Expo för två år sedan.

Konica Minolta demonstrerar förbättringar av hela kedjan i etikettproduktionen på Labelexpo. Några nyheter utlovas också.

Enligt Konica Minolta kommer företagets monter på mässan Labelexpo i Bryssel lägga tyngd på produkter och lösningar som ska hjälpa kunder att effektivisera och förbättra kommersiell- etikett- och industriell produktion. Deras digitala tonerbaserade teknik kommer också demonstreras – från mottagandet av en fil till färdigproducerade etiketter på rullar. Här kommer deras system för etikett-tryckning visas. Den rullmatade bizhub PRESS C71cf.

Det kommer även avslöjas några överraskningar under mässan på företagets presskonferens, skriver de i ett pressmeddelande. Edoardo Cotichini, Team Manager för industriellt tryck på Konica Minolta i Europa:

– Labelexpo kommer att ge oss ännu en viktig plattform för att visa hur långt vi har kommit med vår teknik i världsklass sedan vi kom in på etikettmarknaden för två år sedan. Feedback från våra kunder har verkligen hjälpt till att forma våra idéer och vårt sätt att tänka. Besökare till vår monter, som kommer att vara nästan tre gånger så stor som vår förra år 2015, kommer att få ta del av några överraskningar. De kommer inte bli besvikna.

 

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1