Värdefull mässa för svenskt företag

 

Håkan Sundqvist, vd på Grafotronic är nöjd med besökarantalet i montern på Labelexpo-mässan i Bryssel.

Grafotronic specialiserade på digital efterbehandling är rutinerade utställare på Labelexpo. För sjätte gången i ordningen finns de på plats med en monter.

Svenska Grafotronic levererar olika maskinlösningar för digital efterbehandling till företag inom etikettbranschen. Förs sjätte året är de på plats med en monter på Labelexpo i Bryssel.

– Det är den bästa mässan för oss. Vi håller bara på med etiketter och då är det här bästa mässan i världen, säger Håkan Sundqvist vd på Grafotronic.

Han berättar att deras senaste produkt är en rotativ stansmaskin som kör upp till 160 meter i minuten.

– Med den är vi är snabbast på mässan på digital finishing, försäkrar Håkan och tillägger att det har varit ett stort besökarantal och många nyfikna konkurrenter på besök i montern.

Grafotronics nya rotativa stansmaskin kör upp till 160 meter i minuten.

I montern visar de även en ny laserskärare, Grafotronic DCL, som skär ut upp till 100 meter per minut.

– Alla maskiner är en ny generation gentemot förra mässan. Det känns jättespännande för oss.

Omkring två tredjedelar av företagets marknadsbudget läggs på Labelexpo-mässan. Håkan Sundqvist säger att mässan alltid varit en bra investering. Så även i år. Många intressenter och flera maskiner har sålts redan efter mässans andra dag.

– Vi säljer mest till Europa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: