Det bästa i förpackningsdesign

Innovationsbyrån NINE blev en vinnare….

Packaging Innovations på Kistamässan visar upp de vinnande bidragen i Pentawards 2017 – tävlingen som hyllar den bästa förpackningsdesignen i världen.

…. liksom Pepsi&Co ….

De 24 vinnarna i den internationella designtävlingen Pentawards kommer för första gången i Sverige visas upp på Packaging Innovations den 4-5 oktober. Det hela sker i en monter på Kistamässan. Fem av de vinnande bidragen kommer även ha representanter på plats för att hålla föredrag.

Det var den 23 september som den elfte upplagan av Pentawards hölls på W Hotel i Barcelona, Spanien. Galaceremonin arrangerades för över 300 personer från hela världen, med totalt 27 länder representerade. 55 olika förpackningskategorier ligger till grund för tävlingen och en internationell jury bedömer alla inkomna bidragen.

….. och Essen International.

På Packaging Innovations mässcenen syns bland andra Sebastian Tarkowski från Innovationsbyrån NINE, representanter från designproffset Essen International och Moira Cullen från Pepsi&Co som alla kommer berätta om sina varumärken.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: