Boksläpp med naturfoton

Antalis har haft bokrelease för naturfotoboken Ett vildare liv, utsedd till 2018 års Pandabok av Världsnaturfonden.

Fotograferna Magnus Lundgren och Staffan Widstrand var på plats i Antalis showroom och visade bilder och berättade om arbetet med boken.

Ett vildare liv är tryckt på Cocoon Silk, ett 100 procent returpapper med hög vithet från Antalis. Ett pappersval som passade väl in i bokens tema med att bevara Europas vilda natur, berättade fotograferna. Båda var mycket nöja med att kunna trycka på ett returpapper, och mycket nöjda med bildåtergivning och vithet.

Göteborgstryckeriet som tryckt boken var på plats, representanter från Världsnaturfonden, samt ett fyrtiotal andra gäster.

Fotograferna Staffan Widstrand och Magnus Lundgren tillsammans med Cicci Sjödelius och Lars-Erik Hermansson från Votum Förlag och Helena Fagerström från Göteborgstryckeriet.

Ett fyrtiotal gäster fick se på fantastiska bilder från Europas vilda natur samt höra fotograferna berätta om arbetet med boken Ett vildare liv.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: