En vinnande formgivning

Här är den vinnande trycksaken från vår danska mässa Sign, Print & Pack, som hölls i Odense i höstas. Trycksaken är en folder för Århus Teaters säsongsprogram 2016/2017. En närmare titt på trycket, uppdraget och tanken bakom formgivningen finns här

Nästa Sign, Print & Pack hålls i Norge 19-20 september nästa år och kommer arrangeras på X Meeting Point (tidigare Exporama) på Hellerudsletta utanför Oslo. Även här kommer en tävling av samma kaliber hållas.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: