En vinnande formgivning

Här är den vinnande trycksaken från vår danska mässa Sign, Print & Pack, som hölls i Odense i höstas. Trycksaken är en folder för Århus Teaters säsongsprogram 2016/2017. En närmare titt på trycket, uppdraget och tanken bakom formgivningen finns här

Nästa Sign, Print & Pack hålls i Norge 19-20 september nästa år och kommer arrangeras på X Meeting Point (tidigare Exporama) på Hellerudsletta utanför Oslo. Även här kommer en tävling av samma kaliber hållas.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: