Antalis ökar inom grafisk förbrukning

Magnus Lindwall blir från 1 november ansvarig för området Grafiska Förbrukningsvaror på Antalis vilket – utöver offsetplåt – omfattar färg och kemi samt övriga trycktillbehör.

Magnus har hittills drivit försäljning av Kodak offsetplåt och CTP-utrustning inom Antalis, men får nu ett helhetsansvar för hela området. Åtgärden görs för att säkerställa fortsatt expansion inom försäljning, service och kompetens.

– Vi har starka partners i bland annat Huber Group på färg/trycklack och Kodak inom offsetplåt/CTP. Tillsammans med allt annat som Antalis erbjuder kan vi erbjuda ett heltäckande avtal till våra kunder. Det har visat sig vara ett bra framgångskoncept säger Magnus Lindwall.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: