Fördubblar kapaciteten på foldrar och häften

Separeringsstansen Bobst Expertcut 106 PER 3 är en av Eson Pacs senaste investeringar.

Eson Pac dubblar sin produktionskapacitet på foldrar och häften efter den uttalade satsningen på läkemedelsförpackningar.

Eson Pac har avyttrat sitt affärsområde inom konsumentkartong för att nischa sig på läkemedelsförpackningar. Nu bygger man vidare och investerar rejält på maskinsidan. Eson Pac har installerat en Heidelberg Speedmaster SX102-2-P för att bredda den befintliga tillverkningen inom området foldrar och broschyrer.

– Genom denna investering tar vi nästa steg och dubblar vår nuvarande kapacitet på såväl leaflet som booklet i storformat. Tryckpressen har samma plattform, som vår nuvarande utrustning, vilket ger oss stora fördelar och synergier”, säger Niklas Bengtsson, försäljningsdirektör på Eson Pac Group

Dessutom investerar Eson Pac i en separeringsstans, Bobst Expertcut 106 PER 3, för att öka kapaciteten i kartongproduktionen. Företaget satsar även på att utöka med ytterligare en falsmaskin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: