Ricoh släpper mångsidiga bläckmaskiner

Ricohs nya bläckstråleskrivare tar endast upp 4,3 kvadratmeter i utrymme.

Ricohs nya kompakta bläckstråleserie kommer i flera olika versioner. Den tar upp 4,3 kvadratmeter i utrymme och täcker flera behov hos tryckerier som arbetar med transaktionsutskrift, direktreklam eller små broschyrer för läkemedel.

Serien kallas Ricoh Pro V20000. Enligt företaget ska bläckstråleskrivarna vara smidiga att använda och de kör i flera hastigheter samt med både mono- och färgutskrift.
Ricoh Pro V20000 är en monolösning som kör 75 meter per minut i 600 x 600 dpi. Ricoh Pro V20100 är även den en monolösning, men körs 150 meter per minut i 600 x 600 dpi. Färglösningen kallas Ricoh Pro VC20000 och skriver ut 75 meter per minut i 600 x 600 dpi.
Skrivaren kan hantera ett brett sortiment av papperstyper, inklusive lätta material som kan brukas till exempelvis läkemedelsbroschyrer.
– Bläckstråleserien Ricoh Pro V20000 kommer att avslöjas på vårt globala arrangemang Art of the New Ink, som äger rum på Ricohs europeiska kundupplevelsecenter, Telford, 21-23 november, säger Jan Brændholt, produkt- och affärschef inom kommersiellt och industriellt tryck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: