Full fart hos Sericomex

God stämning och mycket folk präglade Sericomex öppet hus-dag i Landskrona, enligt Martin Möllborn, platschef på Sericomex i Sverige.

Sericomex visade upp nyheter i sin produktportfölj under sin årliga öppet hus-dag.

När Sericomex slog upp sina dörrar i sina lokaler i Landskrona passade de på att presentera sitt nyfunna samarbete med Flexa och utbudet av maskiner för efterbehandling. Även representanter från Flexa var på plats. De gav en kort presentation om deras erbjudande och tog också chansen att visa upp laminatorn Easylite.

 Annat som drog åt sig blickar var bland annat Grafityps nya printfolie Grafiprint AE38C En folie med hög glidbarhet för att underlätta och förenkla 3D-applicering. Onyx Grafhics var också på plats och berättade om nyheterna i sin senaste version. Många intressanta frågor blev det där Onyx fick möjligheten att skarpt visa möjligheterna med sin ripplösning.

Sericomex stoltserade även med sin trotjänare Mutoh ValueJet 1638X samt en maskin ur deras uv-sortiment, nämligen Mutoh ValueJet 1626UH.

– Återigen är många fascinerade av möjligheten att enkelt kunna printa vitt och lack. Något som öppnar upp för nya affärsmöjligheter, säger Martin Möllborn platschef på Sericomex i Sverige.

Martin Möllborn säger att dagen var bra och positiv med många kunder. Samtidigt var det många frågor och funderingar som avhandlades under dagen.

– Vi är mer än nöjda med det intresse som visats för Sericomex och våra produkter. Det visar också på vikten med att fortsätta utveckla detta koncept och ge kunderna möjlighet att under några få timmars tid få mer idéer och kunskap om vad som är möjligt att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *