900 installationer på ett år

Canon Imagepress C850 riktar sig till användare i mellanvolymsskiktet.

Canon Imagepress C850 firar ett år ute på marknaden. Drygt 900 installationer har gjorts av produktionsskrivaren i färg sedan starten, enligt företaget.

Med Imagepress C850 riktar Canon sig till mellanvolymsanvändarna med månadsvolymer på mellan 15 000–150 000 utskrifter. Man vänder sig både till grafiska företag med detta volymbehov, men också till exempelvis mäklare och auktionshus. Färgskrivaren lanserades för drygt ett år sedan. Företaget meddelar nu att de har levererat och installerat mer än 900 av dessa skrivare  i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA-regionen) sedan starten för ett år sedan. Sett till imagePRESS C650 och uppgraderingen av imagePRESS C850-serien som kom i mars i år överstiger installationerna 1 650 enheter. Imagepress C850 kännetecknas bland annat av automatisk bannerutskrift i duplex, högre utskriftshastighet (upp till 85 A4-ark per minut), bättre utskriftskvalitet (i linje med Imagepress C10000VP) och möjligheten att skriva ut ett brett utbud av media.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: