Programvarupaket för textilproduktion

EFI har satt ihop ett programvarupaket med en rad design- och arbetsflödesinnovationer för företag som vill växa med digital industriell textilproduktion för kläder och inredning.

Programvarupaketet från Electronics For Imaging (EFI)  innehåller nya Fiery DesignPro Adobe, Illustrator, och Photoshop-plugins för att skapa professionell textildesign på ett effektivt sätt i samklang med Front end-lösningen Fiery proServer. Den sammansatta programvaran används ihop med tillverkarens digitala bläckstråleskrivare

Med Fiery DesignPro ges, enligt EFI,möjlighet att exakt matcha färger till tryckresultatet man vill uppnå. Det går att dela färgpaletter inom designteamet i realtid, designa professionella repetitionsmönster och skapa flera färgvarianter utifrån en design. Insticksprogrammen synkar med konstruktörernas kända miljö inom Adobe Photoshop och Illustrator och bidrar till snabbare inlärning och kortare designtid.

Front end-lösningen EFI Fiery proServer kommer i senaste versionen 6.5 och är kompatibel med bläckstråleskrivare i storformat med brett och superformat format, vilket ger överlägsen EFI Fiery prestanda och färgteknik till EFI Reggiani-familjen av industriella textilskrivare.

Företagen blir lönsammare, effektivare och mer produktiva med programvarulösningen, enligt Adele Genoni, vice vd och general manager på EFI Reggiani.

– Fiery Textile Bundle ger värdefulla nya verktyg för att ytterligare automatisera och effektivisera design och prepress-processen för EFI Reggiani-kunder som vill ligga i framkant när det gäller innovation, säger EFI Reggiani Vice President och General Manager Adele Genoni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Maskintillskott i flytten

Exakta Print utökar produktionskapaciteten inom digitaltryck. Kunderna kommer erbjudas nya produkter och…