De matar ut skrivare i hela världen

Roland DGs populära storformatskrivare TrueVIS.

Roland DG verkar ordagrant mata ut storformatsskrivaren TrueVIS runt om i världen. Enligt företaget har de sålt mer än 116 000 maskiner till olika tryckare. 

TrueVIS är en storformatsskrivare som både trycker och beskär. Maskinens skärmaskin är enligt företaget kompatibel med många medier och styrs via antingen en surfplatta eller en smartphone. Det finns möjlighet att trycka i både fyrfärg eller sju färger. Färgerna levereras i förpackningar på 500 milliliter med återanvändbara patroner.

Maskinen är skapad för att göra butiksskyltar, mässdekorationer, vägg-grafik, etiketter, utomhusbanners, ljusskyltar, fordons-grafik samt värmetransfers för kläder och accessoarer. Företaget erbjuder kunden uppdateringar i form av mjukvara under hela maskinens livstid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: