De matar ut skrivare i hela världen

Roland DGs populära storformatskrivare TrueVIS.

Roland DG verkar ordagrant mata ut storformatsskrivaren TrueVIS runt om i världen. Enligt företaget har de sålt mer än 116 000 maskiner till olika tryckare. 

TrueVIS är en storformatsskrivare som både trycker och beskär. Maskinens skärmaskin är enligt företaget kompatibel med många medier och styrs via antingen en surfplatta eller en smartphone. Det finns möjlighet att trycka i både fyrfärg eller sju färger. Färgerna levereras i förpackningar på 500 milliliter med återanvändbara patroner.

Maskinen är skapad för att göra butiksskyltar, mässdekorationer, vägg-grafik, etiketter, utomhusbanners, ljusskyltar, fordons-grafik samt värmetransfers för kläder och accessoarer. Företaget erbjuder kunden uppdateringar i form av mjukvara under hela maskinens livstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: