De matar ut skrivare i hela världen

Roland DGs populära storformatskrivare TrueVIS.

Roland DG verkar ordagrant mata ut storformatsskrivaren TrueVIS runt om i världen. Enligt företaget har de sålt mer än 116 000 maskiner till olika tryckare. 

TrueVIS är en storformatsskrivare som både trycker och beskär. Maskinens skärmaskin är enligt företaget kompatibel med många medier och styrs via antingen en surfplatta eller en smartphone. Det finns möjlighet att trycka i både fyrfärg eller sju färger. Färgerna levereras i förpackningar på 500 milliliter med återanvändbara patroner.

Maskinen är skapad för att göra butiksskyltar, mässdekorationer, vägg-grafik, etiketter, utomhusbanners, ljusskyltar, fordons-grafik samt värmetransfers för kläder och accessoarer. Företaget erbjuder kunden uppdateringar i form av mjukvara under hela maskinens livstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: