De matar ut skrivare i hela världen

Roland DGs populära storformatskrivare TrueVIS.

Roland DG verkar ordagrant mata ut storformatsskrivaren TrueVIS runt om i världen. Enligt företaget har de sålt mer än 116 000 maskiner till olika tryckare. 

TrueVIS är en storformatsskrivare som både trycker och beskär. Maskinens skärmaskin är enligt företaget kompatibel med många medier och styrs via antingen en surfplatta eller en smartphone. Det finns möjlighet att trycka i både fyrfärg eller sju färger. Färgerna levereras i förpackningar på 500 milliliter med återanvändbara patroner.

Maskinen är skapad för att göra butiksskyltar, mässdekorationer, vägg-grafik, etiketter, utomhusbanners, ljusskyltar, fordons-grafik samt värmetransfers för kläder och accessoarer. Företaget erbjuder kunden uppdateringar i form av mjukvara under hela maskinens livstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: