Gregory Bilsen klättrar i karriären

Gregory Bilsen, blir vd över Roland DG i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Gregory Bilsen befordras till vd för Roland DG i Europa, Mellanöstern och Afrika. Befordringen ska säkerställa företagets tillväxt och framgång. 

Gregory Bilsen tar med direkt verkan över rollen som vd för Roland DG i Europa, Mellanöstern och Afrika, med stationering i Belgien. Trots den utökade rollen kommer han fortfarande vara vd och koncernchef för Roland DG i Central Europa. Eli Keersmaekers, vd över global försäljning och marknadsföring samt vd på företagets huvudkontor, säger i ett pressmeddelande att Bilsens befordran kommer vara värdefull för företaget.

– Han har visat ledaregenskaper och kommer se till att Roland DG fortsätter att fokusera och utnyttja befintliga och potentiella marknadsmöjligheter i hela regionen. Gregory kommer vara en del i tillväxten av världsdelarnas kundbas tack vare hans stationering i Europa, säger Eli Keersmaekers.

I sin arbetsroll kommer Gregory Bilsen arbeta tätt tillsammans med Johan Struyfs, som nyligen tillsattes tjänsten som företagets operationsdirektör. Johan Struyfs har bland annat i uppdrag att stödja Gregory Bilsen och ansvara för att verksamhetsbeslut inom regionen sker med omedelbar verkan. Samarbetet kommer enligt Roland DG säkerställa företagets tillväxt och framgång.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *