Utökar med produkter från tyskt företag

Produktchefen Jan Trolin gläds åt att de nu även kan erbjuda kunderna Orafols sortiment.

R&D Spandex – Schneidler Grafiska utökar sitt utbud med produkter från Orafol. För skyltmakare och grafiker betyder det ett större utbud, säger produktchef för R&D Spandex Jan Trolin.

Nu utökas R&D Spandex – Schneidler Grafiska med en rad produkter från tyska Orafol. Företagets avdelning inom grafiska produkter erbjuder idag ett utbud av gjutna och kalendrerade självhäftande vinyler för skyltar, fordonsfoliering, grafisk design och digitala trycktillämpningar. Företaget är baserat i Oranienburg, Tyskland, och har funnits sedan 1808.

– Som Nordens ledande leverantör inom grafiska lösningar och som ett “House-of-Brands” är vi nu glada att även erbjuda våra kunder Orafols sortiment, av självhäftande vinyler för skyltar, bilfoliering, grafisk design och digitala applikationer, säger produktchefen Jan Trolin, R&D Spandex – Schneidler Grafiska i Sverige.

Andra välkända namn som finns i företagets produktportfölj är bland annat Avery Dennison, ImagePerfect och 3M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: