Fespas program för Trend Theatre

I år kommer flera av Fespas seminarier ledas av undersöknings- och analysföretaget Smithers Pira.

Fespa släpper ny information inför Trends Theatre, ett seminarium som äger rum under Fespa Global Print Expo 2018. 

Fespa arrangerar i år Trends Theatre tillsammans med undersöknings- och analysföretaget Smithers Pira. Under seminarierna kommer olika undersökningar presenteras, som alla fokuserar på olika växande områden i branschen: dekorer, digitala textilier, skyltning, industriellt tryck och digitaltryck för förpackningar.

Under seminarierna kommer Smithers Pira tillsammans med inbjudna talare gå på djupet av undersökningarnas resultat. De kommer även att diskutera hur företagare kan dra nytta av de växande områdena.

Alla seminarier kommer att vara gratis för alla besökare av Fespa 2018 Global Print Expo och European Sign Expo 2018. Mässan äger rum i Tyskland, 15-18 maj.

Mer information om Trend Theatre hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: