Fespas program för Trend Theatre

I år kommer flera av Fespas seminarier ledas av undersöknings- och analysföretaget Smithers Pira.

Fespa släpper ny information inför Trends Theatre, ett seminarium som äger rum under Fespa Global Print Expo 2018. 

Fespa arrangerar i år Trends Theatre tillsammans med undersöknings- och analysföretaget Smithers Pira. Under seminarierna kommer olika undersökningar presenteras, som alla fokuserar på olika växande områden i branschen: dekorer, digitala textilier, skyltning, industriellt tryck och digitaltryck för förpackningar.

Under seminarierna kommer Smithers Pira tillsammans med inbjudna talare gå på djupet av undersökningarnas resultat. De kommer även att diskutera hur företagare kan dra nytta av de växande områdena.

Alla seminarier kommer att vara gratis för alla besökare av Fespa 2018 Global Print Expo och European Sign Expo 2018. Mässan äger rum i Tyskland, 15-18 maj.

Mer information om Trend Theatre hittar du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: