Vitare vit i uppgradering av folier

PUBLICERAD: 12 februari 2018
UPPDATERAD: 12 februari

Avery Dennison uppgraderar sina printfolier MPI 3000 och 3020, som ingår i MPI 3000-serien. Detta innebär att både blanka och matta folier får ett nytt vitare ytmaterial.

Henrik Lindvall är vd och försäljningschef på Folie & Papper i Göteborg.

– Skillnaden blir framför allt ett bättre ytskikt och därmed ett bättre printresultat. Vi arbetar hela tiden i nära samarbete med kunden och lyssnar till vad de efterfrågar. I detta fall har det varit en vilja att få en ännu vitare vit i folien och bättre stuns i färgerna, säger Henrik Lindvall, vd och försäljningschef på Folie & Papper i Göteborg, som är återförsäljare av printfolierna.

Foliernas förbättrade egenskaper ger enligt tillverkaren en bättre hållbarhet, hög kvalitet och en adhesion som gör dem enkla att demontera. Folierna kan användas till alla former av korttidsdekor och har en garanterad hållbarhet i upp till två år efter utskrift. Printfolierna ingår i MPI-3000 serien och släpps på marknaden i början av mars.

De nya uppgraderade folierna i MPI 3000-serien har två års hållbarhet.

– Vi strävar efter att skapa en produkt som ska vara så lik våra premiumprodukter i egenskaperna som möjligt, samtidigt som den ska vara ett ekonomiskt alternativ. Man kan säga att det helt enkelt har varit en naturlig utveckling av produkten, säger Henrik Lindvall.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)