Vitare vit i uppgradering av folier

PUBLICERAD: 12 februari 2018
UPPDATERAD: 12 februari

Avery Dennison uppgraderar sina printfolier MPI 3000 och 3020, som ingår i MPI 3000-serien. Detta innebär att både blanka och matta folier får ett nytt vitare ytmaterial.

Henrik Lindvall är vd och försäljningschef på Folie & Papper i Göteborg.

– Skillnaden blir framför allt ett bättre ytskikt och därmed ett bättre printresultat. Vi arbetar hela tiden i nära samarbete med kunden och lyssnar till vad de efterfrågar. I detta fall har det varit en vilja att få en ännu vitare vit i folien och bättre stuns i färgerna, säger Henrik Lindvall, vd och försäljningschef på Folie & Papper i Göteborg, som är återförsäljare av printfolierna.

Foliernas förbättrade egenskaper ger enligt tillverkaren en bättre hållbarhet, hög kvalitet och en adhesion som gör dem enkla att demontera. Folierna kan användas till alla former av korttidsdekor och har en garanterad hållbarhet i upp till två år efter utskrift. Printfolierna ingår i MPI-3000 serien och släpps på marknaden i början av mars.

De nya uppgraderade folierna i MPI 3000-serien har två års hållbarhet.

– Vi strävar efter att skapa en produkt som ska vara så lik våra premiumprodukter i egenskaperna som möjligt, samtidigt som den ska vara ett ekonomiskt alternativ. Man kan säga att det helt enkelt har varit en naturlig utveckling av produkten, säger Henrik Lindvall.

Läs vidare

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8