Fortuna 11 säkrar trycket

Fortuna 11 är en programvara för att förbättra säkerheten i tryck av pass, id-kort och liknande dokument.

Agfas nya programvara Fortuna 11 får ökad användarvänlighet och ger en större kreativ frihet i design av säkerhetstryck. 

Det nya designverktyget hjälper till att skapa unika mönster för känsliga dokumenthandlingar. Likt tidigare versioner av programvaran går det att skapa produkter med hjälp av en massa moduler och funktioner. Det kan vara id-kort, lotter, pass, födelseattester, examensbevis med mera. Med en av de två nya funktionerna – Live preview – går det att göra ändringar i realtid och inte bara i ett eget programfönster för förhandsgranskning. I längden innebär programvaran att slutanvändaren enklare ska kunna upptäcka om en produkt är sann eller falsk.

– Fortuna 11 fokuserar på att förbättra användarens upplevelse genom att skapa design anpassad att vara i symbios med olika säkerhetselement. Vi kommer fortsätta att anpassa mjukvaran och dess design för att öka produktiviteten. Agfa Graphics planerar också att lansera en ny programvara för att automatisera produktionsprocessen för kvalitativa säkerhetsdokument, säger Andy Grant, global programvaruchef på Agfa.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *