De blir skyltpartner till ny restaurangkedja

PUBLICERAD: 21 februari 2018
UPPDATERAD: 21 februari
Focus Neon har fått förtroendet som skyltpartner till restaurangkedjan Woki som planerar att öppna 25 restauranger i Sverige inom fem år.

Focus Neon levererar skyltning, både interiör och exteriör till en ny asiatisk restaurangkedja som expanderar sig i Sverige.

Den asiatiska restaurangkedjan planerar att öppna upp 25 nya restauranger i Sverige de närmaste fem åren. Målet är att etablera fem nya restauranger per år. Förtroendet som skyltningspartner gick till det Stockholmsbaserade företaget Focus Neon som är en leverantör av kundanpassade skyltlösningar och visuell kommunikation.

Första restaurangen öppnade i början av februari i Nordstan, Göteborg. Wokis koncept och atmosfär har en skandinavisk-asiatisk touch. Focus Neon har bland annat tagit fram tydliga innerbelysta fasadskyltar i klarröd akryl. Skyltarna speglar varumärkets profilering i alla andra sammanhang som hemsida, reklam och hänvisningsskyltar inne i restaurangen. Informationsskyltar på entrédörrarna ska underlätta för kunder att snabbt komma underfund med hur en beställning går till. Interiören är genomgående i klarröda, vita och svarta kulörer. Menyn finns på en stor väggtavla bakom kassan. Tavlan är försedd med en magnetisk yta och maträtterna på menyn kan på så sätt smidigt och lätt bytas ut. Väggarna pryds av dukskyltar med asiatiska citymotiv.

Carl Granöö, försäljningschef på Focus Neon.

– Wokis koncept är okomplicerat och mycket stilrent. Enkelheten och funktionaliteten återspeglas i våra materialval till allt från fasadskyltar till menytavlor. Vi valde dukskyltar för den trevliga känslan och att det ska vara enkelt att byta motiv, säger Carl Granöö, försäljningschef på Focus Neon.

Nästa restaurang ska enligt Woki öppna i sommar i centrala Malmö, mitt emot Hansagallerian.

– Vi vill få besökaren att omedelbart förstå konceptet. Woki är ingen snabbmatskedja, utan erbjuder snarare god och prisvärd mat som serveras snabbt, säger Paula Röhss, chef för koncept och kommunikation på Woki.

 

Läs vidare

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5

Cykelfantast ska få Storbildsbolaget att växla upp

Efter några år på ett cykelföretag återvänder den tidigare försäljningschefen Patrick Söderberg till Storbildsbolaget. Som vice vd ska han få Helsingborgsföretaget att växla upp sina strategiska planer för framtiden.  
IMG_3878

Senaste nytt

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

HP lanserar fyra nya digitalpressar

HP meddelade nyligen lanseringen av fyra nya digitalpressar, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure och Indigo V2 för den kommersiella marknaden.
FotoJet-(65)

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2