HP tar fokus på färg och bilder

Bild som skrivits ut med HP Indigo 12000 HD Digital Press.

HP lanserar en digitalpress på marknaden som ska ge skarpare och klarare färger i mer avancerade bilder. Enligt tillverkaren överträffar maskinens kvaliteter offset.

Den nya digitala tryckpressen, HP Indigo 12000 HD  har fullt fokus på färg och bild. Enligt HP så tas bildupplösningen till en helt ny nivå och ger skarpare bilder som till och med överträffar offsettryck. Det görs genom ett inbyggt system för B2-format, High Definition Image System, som innehar 48 parallella laserstrålar som ger en rastertäthet upp till 290 linjer per tum.

I samband med lanseringen passar tillverkaren på att släppa maskiner till förpackningsindustrin. Dels HP Indigo 6900 Digital Press för etiketter och förpackningar, dels en digitalpress, HP PageWide C500 Press för tryck direkt på wellpappskivor med bläckstråleteknik i ett pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: