De blir först i Norden med två HP Indigo 12000

Anders Grønborg, vd och koncernchef på Lasertryk.dk.

Det var inte längesen Sign&Print berättade att HP lanserat digitalpressen HP Indigo 12000 för den kommersiella marknaden. Nu blir Lasertryck.dk först i Norden med att ha två maskiner i den nya modellen.

– Med investeringen utvidgar vi kapaciteten hos vår digitaltryckavdelning, vilket passar väl med det faktum att fler och fler av våra kunder vill ha trycksakerna utlevererade samma dag som vi tar emot filen för tryck, berättar Anders Grønborg, koncernchef och vd på Lasertryk.dk.

Visutech står som tryckleverantör och har redan installerat den första pressen. Den andra pressen ska installeras under april månad.

– Att kunna erbjuda B2-affischer till väldigt förmånliga priser, kommer verkligen att skapa rörelse på marknaden, säger Anders Grønborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: