Han blir kundansvarig för bläcktekniken hos Agfa

PUBLICERAD: 2 mars 2018
UPPDATERAD: 2 mars
Christer Pålsson har en mångårig bakgrund i den grafiska branschen. Hans nya titel blir account manager på Agfa Graphics.

Christer Pålsson går över till Agfa Graphics där han kommer inneha rollen som account manager för företagets bläckstråleteknik.

Sedan i början av februari är Christer Pålsson  Agfa Graphics account manager för inkjet i södra Sverige och danska Själland.Med sin långa erfarenhet från den grafiska branschen kommer han att ha sin bas i Helsingborg. Senaste åren har Christer Pålsson arbetat med digitala produktionslösningar för Fujifilm, vilket innefattat bland annat inkjet, digitaltryck och prepresslösningar.

– Efter ett par år på produktionssidan av förpackning och etikett känns det mycket inspirerande att vara tillbaka på leverantörssidan, därtill i ett starkt företag som Agfa med en fantastisk produktportfölj, säger Christer Pålsson.

Björn Allskog, Nordenchef för Agfa Graphics är mycket nöjd över tillskottet till företaget:

–Vi är väldigt glada att få Christer som medarbetare.

Läs vidare

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Canon blickar mot nya marknader

Det är ett Canon i toppform som, med sin 4 800 kvadratmeter stora monter på Drupa, visar varför de är ledande inom flera teknologier.
Drupa_Canon

100 Revoria Press PC1120 installerade i Europa

Fujifilm har nu gjort sin hundrade installation av sin flaggskeppsmodell Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnit flera utmärkelser under åren.
IMG_4094

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm