Han blir kundansvarig
för bläcktekniken hos Agfa

Christer Pålsson har en mångårig bakgrund i den grafiska branschen. Hans nya titel blir account manager på Agfa Graphics.

Christer Pålsson går över till Agfa Graphics där han kommer inneha rollen som account manager för företagets bläckstråleteknik.

Sedan i början av februari är Christer Pålsson  Agfa Graphics account manager för inkjet i södra Sverige och danska Själland.Med sin långa erfarenhet från den grafiska branschen kommer han att ha sin bas i Helsingborg. Senaste åren har Christer Pålsson arbetat med digitala produktionslösningar för Fujifilm, vilket innefattat bland annat inkjet, digitaltryck och prepresslösningar.

– Efter ett par år på produktionssidan av förpackning och etikett känns det mycket inspirerande att vara tillbaka på leverantörssidan, därtill i ett starkt företag som Agfa med en fantastisk produktportfölj, säger Christer Pålsson.

Björn Allskog, Nordenchef för Agfa Graphics är mycket nöjd över tillskottet till företaget:

–Vi är väldigt glada att få Christer som medarbetare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *