Justnu visar återigen stark försäljning

PUBLICERAD: 27 mars 2018
UPPDATERAD: 27 mars

Inom Justnu försäljning AB finns 17 helägda tryckerier på tolv olika orter i Sverige. Bolaget visar på en ökad försäljning år för år sedan 2013. Under senaste räkenskapsåret ökade omsättningen med närmare fem miljoner kronor, från 85 miljoner 2016 till drygt 90 miljoner. Rörelseresultatet minskar dock från 9,5 miljoner till 8,1 miljoner kronor. Bolaget visar ett resultat efter skatt på 5,9 miljoner – en förbättring med 400 000 kronor jämfört med året tidigare.

Justnu försäljning AB bedömer i sin årsrapport att det finns fortsatt möjligheter framöver för konsolidering och expansion. Under året som gick genomfördes två inkråmsförvärv av Gratus i Linköping och Diabolaget i Sverige AB. Även konkursboet Visibia AB förvärvades.

Bolaget Justnu försäljning är ett helägt dotterbolag till Justnu AB som har sitt huvudsäte i Borås.

 

Läs vidare

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm