Onlineprinters ger fler val till kunderna

Kunder som vill göra personaliserade flyers och broschyrer i Onlineprinters webbutiker kan nu välja storleksformat från 7 x 10 centimeter upp till 21 x 31 centimeter.

Nättryckeriet Onlineprinters gör det möjligt för kunderna att skräddarsy flyers och broschyrer i webbutiken genom att låta dem själva välja storleksformat, papperstyper med mera.

Christian Würst, marknadsföringschef på Onlineprinters.

Onlineprinters gör det möjligt för kunderna att trimma flyers och broschyrer efter tycke och smak i sin webbutik när de gör sina beställningar. Dessa trycksaker har tidigare inte varit möjligt att anpassa själv, förrän nu,  då de tillhandahåller storleksformat från 7 x 10 upp till 21 x 31 centimeter. Enligt företaget är flyers ett kraftfullt verktyg inom marknadsföring. Och de olika storleksvarianterna gör det möjligt att få en ökad effekt i sitt reklambudskap med former och mönster:

– Med flyers handlar det verkligen om ett första intryck, så därför är storlek och känsla avgörande för detta marknadsföringsverktyg, säger Christian Würst, marknadsföringschef på Onlineprinters.

Möjligheten för kunderna att själva anpassa sina trycksaker med funktionen “custom size option” var från början endast tillgängligt för storformatsprodukter som affischer, banners, fototapeter och skyltar.

Enligt koncernen Onlineprinters sysselsätter de mer än 1400 anställda. Och i fjol producerade de mer än 2,5 miljarder tryckta reklamprodukter fördelat på cirka 1 500 trycksaker – från visitkort, broschyrer och kataloger till produkter i storformat. I Europa sköts marknadsföringen genom 18 webbutiker till 800 000 kunder i 30 länder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *