Onlineprinters ger fler val till kunderna

Kunder som vill göra personaliserade flyers och broschyrer i Onlineprinters webbutiker kan nu välja storleksformat från 7 x 10 centimeter upp till 21 x 31 centimeter.

Nättryckeriet Onlineprinters gör det möjligt för kunderna att skräddarsy flyers och broschyrer i webbutiken genom att låta dem själva välja storleksformat, papperstyper med mera.

Christian Würst, marknadsföringschef på Onlineprinters.

Onlineprinters gör det möjligt för kunderna att trimma flyers och broschyrer efter tycke och smak i sin webbutik när de gör sina beställningar. Dessa trycksaker har tidigare inte varit möjligt att anpassa själv, förrän nu,  då de tillhandahåller storleksformat från 7 x 10 upp till 21 x 31 centimeter. Enligt företaget är flyers ett kraftfullt verktyg inom marknadsföring. Och de olika storleksvarianterna gör det möjligt att få en ökad effekt i sitt reklambudskap med former och mönster:

– Med flyers handlar det verkligen om ett första intryck, så därför är storlek och känsla avgörande för detta marknadsföringsverktyg, säger Christian Würst, marknadsföringschef på Onlineprinters.

Möjligheten för kunderna att själva anpassa sina trycksaker med funktionen “custom size option” var från början endast tillgängligt för storformatsprodukter som affischer, banners, fototapeter och skyltar.

Enligt koncernen Onlineprinters sysselsätter de mer än 1400 anställda. Och i fjol producerade de mer än 2,5 miljarder tryckta reklamprodukter fördelat på cirka 1 500 trycksaker – från visitkort, broschyrer och kataloger till produkter i storformat. I Europa sköts marknadsföringen genom 18 webbutiker till 800 000 kunder i 30 länder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: