Ny rapport: Digital reklam irriterar

PUBLICERAD: 16 april 2018
UPPDATERAD: 16 april

 

 

En övervägande del i rapporten “Two sides: Print and paper in a digital world” anser att digital reklam är irriterande. Adblocker är en av metoderna som konsumenterna använder för att hålla reklamen borta på olika sajter.

En undersökning från 2017 visar bland annat att konsumenter uppskattar och litar på det tryckta mediet.

I en omfattande studie som genomfördes i fjol fick över 10 000 konsumenter från tio länder förklara hur de förhåller sig till att ta emot information via tryck eller digitala kanaler. Undersökningen visar bland annat att konsumenter litar på och uppskattar det tryckta mediet. Konsumenterna tror också att läsaren får en djupare förståelse av information som skrivs ut.

Den globala rapporten heter ”Two sides: Print and paper in a digital world”. I studien framgår bland annat att 72 procent helst läser fysiska böcker och magasin. 52 procent föredrar att läsa tryckta nyhetstidningar. Många litar inte på onlineannonser då en hel del använder speciella filter för att förbjuda annonsering medan de surfar på webben. Samtidigt svarar de att chansen att de svarar på en annons är större om de ser den på ett tryckt medium som i en tidning eller i ett magasin. Reklam i brevlådan lockar också mer uppmärksamhet från mottagarna än att ta del av reklam via sin inbox på mejlen.

Läs vidare

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg