Högre hastighet eller högre kvalitet?

Vill du ha högre hastighet eller högre kvalitet? Den frågan behöver man inte ställa sig hos Swissqprint. Här visar Lars Bomgren att alla tre nivåerna skrivare har fått nyaste generationen av Konica Minoltas LED-huvuden, så att de nu kan printa med ännu högre kvalitet.

Dessutom kan man nu köpa Impala 3 och Nyala3 modellerna i en S-modell, där S står för speed och upp till 370 kvadratmeter kan tryckas i timmen med billboard kvalitet (alltså en kvalitet där man ska se bilden på några meters avstånd).

– Och allt gör du med bara 1,5 kW strömförbrukning i timmen. Även om du kör i full hastighet, berättar Lars Bomgren från nordiska återförsäljaren Nize Equipment.

Resultat? Maskinen fick en EDP-award för bästa planskrivare i sin klass på Fespa.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: