Högre hastighet eller högre kvalitet?

Vill du ha högre hastighet eller högre kvalitet? Den frågan behöver man inte ställa sig hos Swissqprint. Här visar Lars Bomgren att alla tre nivåerna skrivare har fått nyaste generationen av Konica Minoltas LED-huvuden, så att de nu kan printa med ännu högre kvalitet.

Dessutom kan man nu köpa Impala 3 och Nyala3 modellerna i en S-modell, där S står för speed och upp till 370 kvadratmeter kan tryckas i timmen med billboard kvalitet (alltså en kvalitet där man ska se bilden på några meters avstånd).

– Och allt gör du med bara 1,5 kW strömförbrukning i timmen. Även om du kör i full hastighet, berättar Lars Bomgren från nordiska återförsäljaren Nize Equipment.

Resultat? Maskinen fick en EDP-award för bästa planskrivare i sin klass på Fespa.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: