All time high för Rollsroller

Göran Johansson är uppfinnaren bakom monteringsborden. Detta genom att ta fram Rollsroller, som trots hård konkurrens fortfarande är ledande på marknaden. På bilden står Lena Pettersson från Kph i Uppsala, Daniel Hall och Asmir Hadziselimovic från Majornas i Göteborg, Göran Johansson i ljus kavaj och Per Wendel från Rollsroller.

– Det finns nu en hel rad konkurrenter på mässan, berättar Göran Johansson, uppfinnare till monteringsborden Rollsroller. Men originalet lyckades hålla ställningarna och slog än en gång försäljningsrekord i fjol. Det blev all-time high.

– Och hittills i år ser det väldigt bra ut i hela världen. Framför allt i USA men även Norden går bra, kompletterar Per Wendel, som är global försäljningschef för det Karlstadsbaserade företaget.

På Fespa visades ett specialbord som Göran Johansson gjort i ordning till ett museum som han arbetar med i hemstaden Karlstad. Där ska han berätta historien om utvecklingen inom storformat och skyltar genom åren.

En rad smarta funktioner finns till Rollsroller. Här visas hur man med en app drar upp och ner ljusstyrkan på bordet. Istället för att gå runt bordet och justera, kan man göra det precis där man står.

Per Wendel tillsammans med Per Ola Lundin från R&D Spandex, som är återförsäljare i Sverige. De står framför ytterligare en ny uppfinning, nämligen att man nu, med hjälp av en gasfjäder, kan luta monteringsbordet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: