30 år i företaget – blir personalchef för tryckerikedjan

Agneta Bremmers går in i JustNu:s ledningsgrupp vid årsskiftet.

Agneta Bremmers med sina 30 års erfarenhet hos JustNu blir ny HR-chef vid huvudkontoret i Borås.

Idag är Agneta Bremmers platschef på tryckeriet Göteborg City. Men vid årsskiftet kommer hon ta över ta tjänsten som HR-chef på huvudkontoret i Borås. Hon har arbetat inom företaget med diverse arbetsuppgifter och på olika tryckerier i sammanlagt 30 år.

– Jag älskar det här företaget för det utvecklas hela tiden. Att jobba med människor är det roligaste jag vet. Att få möjligheten att jobba med HR-frågor på heltid och hjälpa alla mina medarbetare ser jag verkligen fram emot, säger tillträdande HR-chef, Agneta Bremmers.

Agneta kommer att ingå i ledningsgruppen för JustNu. Vd:n Jan Veres säger att hon har jobbat på JustNu under lång tid och kan företagskulturen och våra kärnvärden bättre än någon annan.

– Det viktigaste vi har är våra medarbetare eller ”JustNuare” som vi kallar oss. Därför är det en naturlig väg att gå när vi rekryterar en person som blir dedikerad våra ”JustNuare”. Jag är mycket glad att Agneta, med sin erfarenhet, vill åta sig den här utmaningen, säger Jan Veres.

JustNu-kedjan innehar sammanlagt 17 tryckerier runt om i landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: