30 år i företaget – blir personalchef för tryckerikedjan

PUBLICERAD: 22 maj 2018
UPPDATERAD: 22 maj
Agneta Bremmers går in i JustNu:s ledningsgrupp vid årsskiftet.

Agneta Bremmers med sina 30 års erfarenhet hos JustNu blir ny HR-chef vid huvudkontoret i Borås.

Idag är Agneta Bremmers platschef på tryckeriet Göteborg City. Men vid årsskiftet kommer hon ta över ta tjänsten som HR-chef på huvudkontoret i Borås. Hon har arbetat inom företaget med diverse arbetsuppgifter och på olika tryckerier i sammanlagt 30 år.

– Jag älskar det här företaget för det utvecklas hela tiden. Att jobba med människor är det roligaste jag vet. Att få möjligheten att jobba med HR-frågor på heltid och hjälpa alla mina medarbetare ser jag verkligen fram emot, säger tillträdande HR-chef, Agneta Bremmers.

Agneta kommer att ingå i ledningsgruppen för JustNu. Vd:n Jan Veres säger att hon har jobbat på JustNu under lång tid och kan företagskulturen och våra kärnvärden bättre än någon annan.

– Det viktigaste vi har är våra medarbetare eller ”JustNuare” som vi kallar oss. Därför är det en naturlig väg att gå när vi rekryterar en person som blir dedikerad våra ”JustNuare”. Jag är mycket glad att Agneta, med sin erfarenhet, vill åta sig den här utmaningen, säger Jan Veres.

JustNu-kedjan innehar sammanlagt 17 tryckerier runt om i landet.

Läs vidare

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5