Förstärker inom storformat med förvärv

Peter Hjelm, vd för DanagårdLitho.

DanagårdLitho införlivar Värnamo Print Nordic i verksamheten. Därmed växlar företaget upp i sin storformatssatsning.

– De kommer komplettera vår storformatverksamhet i Göteborg med kunskap och lösningar från idé till produktion säger Peter Hjelm, vd på DanagårdLitho om förvärvet av Värnamo Print Nordic i ett pressmeddelande på företagets egna sajt. Företagsförvärvet blir klart fullt ut i september.Print Nordic i Värnamo har lång erfarenhet av storformatskommunikation på mässor, event och inom detaljhandeln.

– Genom att bli en del av DanagårdLitho-koncernen får vi ett bredare erbjudande, både när det gäller produkter och tjänster, men också när det gäller geografisk räckvidd säger Marko Rova, vd på Värnamo Print Nordic.

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg, med produktion och huvudkontor i Ödeshög. De producerar alla typer av storformatsprodukter som affischer, skyltar, rollups, vepor, flaggor, fondväggar, displaylösningar med mera. Tryck, efterbehandling och montering sker på en mängd olika material.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Hon förvandlar feltryckta ark till klimatsmart förpackningsmaterial

Malmöbon Tintin Blackwell är grafisk formgivare och vet hur mycket feltryckt papper det finns på tryckerier runt om i landet. Tintin driver även ett småskaligt företag där hon säljer olivolja från sin familjs lund i Grekland. Istället för att köpa in förpackningsmaterial har hon gjort förfrågningar hos tryckerier om att få använda feltryckta pappersark när hon ska packa sin produkt. Nu har hon fått napp.

Publicerat av: