Förstärker inom storformat med förvärv

Peter Hjelm, vd för DanagårdLitho.

DanagårdLitho införlivar Värnamo Print Nordic i verksamheten. Därmed växlar företaget upp i sin storformatssatsning.

– De kommer komplettera vår storformatverksamhet i Göteborg med kunskap och lösningar från idé till produktion säger Peter Hjelm, vd på DanagårdLitho om förvärvet av Värnamo Print Nordic i ett pressmeddelande på företagets egna sajt. Företagsförvärvet blir klart fullt ut i september.Print Nordic i Värnamo har lång erfarenhet av storformatskommunikation på mässor, event och inom detaljhandeln.

– Genom att bli en del av DanagårdLitho-koncernen får vi ett bredare erbjudande, både när det gäller produkter och tjänster, men också när det gäller geografisk räckvidd säger Marko Rova, vd på Värnamo Print Nordic.

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg, med produktion och huvudkontor i Ödeshög. De producerar alla typer av storformatsprodukter som affischer, skyltar, rollups, vepor, flaggor, fondväggar, displaylösningar med mera. Tryck, efterbehandling och montering sker på en mängd olika material.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: