Sandéns säkerhetstryck rusar uppåt

Sandéns security printing i Eslöv visar god orderingång i senaste bokslutet och lyckades vända rörelseresultatet.

Sandéns security printing innehar försäljning inom två segment, säkerhetstryck samt civil grafisk produktion under namnet Krontryck. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Lobi Holding AB som har sitt säte i Eslöv. I senaste årsredovisningen för räkenskapsåret 2017 visar företaget en god försäljning och omsättningen hamnar på cirka 47,5 miljoner kronor – en ökning med tre miljoner jämfört med föregående år. Rörelseresultatet går från minus till plus. Från –2,8 miljoner till 2,1 miljoner kronor. Årets resultat efter skatt visar 318 ooo kronor. Under året har Lobi Holding gjort investeringar i maskinparken. Bland annat har de införskaffat en Heidelberg Versafire printer och en bläckstråleskrivare av märket Riso.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: