Sandéns säkerhetstryck rusar uppåt

PUBLICERAD: 5 juni 2018
UPPDATERAD: 5 juni

Sandéns security printing i Eslöv visar god orderingång i senaste bokslutet och lyckades vända rörelseresultatet.

Sandéns security printing innehar försäljning inom två segment, säkerhetstryck samt civil grafisk produktion under namnet Krontryck. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Lobi Holding AB som har sitt säte i Eslöv. I senaste årsredovisningen för räkenskapsåret 2017 visar företaget en god försäljning och omsättningen hamnar på cirka 47,5 miljoner kronor – en ökning med tre miljoner jämfört med föregående år. Rörelseresultatet går från minus till plus. Från –2,8 miljoner till 2,1 miljoner kronor. Årets resultat efter skatt visar 318 ooo kronor. Under året har Lobi Holding gjort investeringar i maskinparken. Bland annat har de införskaffat en Heidelberg Versafire printer och en bläckstråleskrivare av märket Riso.

 

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke