Sandéns säkerhetstryck rusar uppåt

PUBLICERAD: 5 juni 2018
UPPDATERAD: 5 juni

Sandéns security printing i Eslöv visar god orderingång i senaste bokslutet och lyckades vända rörelseresultatet.

Sandéns security printing innehar försäljning inom två segment, säkerhetstryck samt civil grafisk produktion under namnet Krontryck. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Lobi Holding AB som har sitt säte i Eslöv. I senaste årsredovisningen för räkenskapsåret 2017 visar företaget en god försäljning och omsättningen hamnar på cirka 47,5 miljoner kronor – en ökning med tre miljoner jämfört med föregående år. Rörelseresultatet går från minus till plus. Från –2,8 miljoner till 2,1 miljoner kronor. Årets resultat efter skatt visar 318 ooo kronor. Under året har Lobi Holding gjort investeringar i maskinparken. Bland annat har de införskaffat en Heidelberg Versafire printer och en bläckstråleskrivare av märket Riso.

 

Läs vidare

Skyltföretag har tillväxt i sikte

Efter två års samarbete förtätas Skyltfokus och HM Screen helt och hållet. Nu väntar namnbyte, bolagsfusion och satsningar.
Skyltfokus

En matchning med nya marknader i sikte

1 oktober gick NI Solutions ut med att de förvärvat Uniprint, en leverantör av bland annat mindre etikett- och specialskrivare. När det var dags för utställningen på Scanpack var det, förutom produkterna, också ett av de stora samtalsämnena. 
IMG_5567

Snabb limplotter sparar tid

Tiden då olika material limmas ihop för hand är förbi, enligt Convertec som demonstrerar en XY-limplotter från Felix Gluer på Scanpack.
Felix-Gluer

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Senaste nytt

Stockholmstryckeri växlar upp

US-AB lägger i en högre växel med ett fullutrustat broschyrhäftsystem från Plockmatic och satsar samtidigt på att bredda erbjudandet med en e-handelsplattform för profiltrycksaker.
Usab3

Vinnarna klara i folietävling

Den årliga Hexis-fototävlingen fick in fler än 450 bidrag. Nu har vinnarna utsetts.
Hexis_collage_1

Spandex satsar på pvc-fri folie

Med målet att det ska vara precis lika enkelt och billigt att välja pvc-fria som traditionella folier så lanserade Spandex i dagarna sin nya serie print- och skärfolier, ImagePerfect EverGreen.
Screenshot 2022-12-07 at 12.01.51

Servicefokus och försäljningsrekord i sikte

Återförsäljaren KA Olsson & Gems ser ut att stänga verksamhetsåret med de bästa försäljningssiffrorna någonsin, enligt försäljningschefen Emil Gillmor. Förklaringen beror delvis på ett uppsving på dekor­sidan. Samtidigt vässas produktportföljen ytterligare med fler nyheter för bilfolierare.
emil