Nya ansikten i styrelsen

Grafiska Företagens nya styrelseledamöter.

Fyra kvinnor tar plats i Grafiska Företagens styrelse. Här får du lära känna dem och veta vilka frågor de brinner för.

Fyra gånger per år sammanträder Grafiska Företagen. I slutet av april klubbades den nya styrelsen som innehåller fyra nya ansikten. Dessa är Brandfactorys vd Annica Axelsson, Jenny Holmen vd för Aros bokbinderi, Sofia Ljungberg Igbe, vd för Ljungbergs tryckeri samt Rosmari Pålsson som är produktionschef hos ÅR Carton.

Grafiska Företagen har publicerat en film på sin sajt där de nya ledamöterna intervjuas och berättar vilka frågor de brinner för.

Göran Gustafsson från Lidköpingstryckeriet Strokirk-Landströms utsågs till ordförande i styrelsen. Vice ordförande är Tor Dahlskog från Tetra Pak Packaging Material i Lund och
Andre vice ordförande är Ulrik Wehtje från Malmötryckeriet Exakta AB.

Övriga ledamöter är:

Johan Boberg, Åtta45
Peter Hjelm, DanagårdLitho
Patrik Jenemark, Nordvalls Etikett
Annica Axelsson, Brand Factory
Jenny Holmén, Aros Bokbinderi
Sofia Ljungberg Igbe, Ljungbergs Tryckeri
Rosemary Pålsson, ÅR-Carton

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: