Nya ansikten i styrelsen

Grafiska Företagens nya styrelseledamöter.

Fyra kvinnor tar plats i Grafiska Företagens styrelse. Här får du lära känna dem och veta vilka frågor de brinner för.

Fyra gånger per år sammanträder Grafiska Företagen. I slutet av april klubbades den nya styrelsen som innehåller fyra nya ansikten. Dessa är Brandfactorys vd Annica Axelsson, Jenny Holmen vd för Aros bokbinderi, Sofia Ljungberg Igbe, vd för Ljungbergs tryckeri samt Rosmari Pålsson som är produktionschef hos ÅR Carton.

Grafiska Företagen har publicerat en film på sin sajt där de nya ledamöterna intervjuas och berättar vilka frågor de brinner för.

Göran Gustafsson från Lidköpingstryckeriet Strokirk-Landströms utsågs till ordförande i styrelsen. Vice ordförande är Tor Dahlskog från Tetra Pak Packaging Material i Lund och
Andre vice ordförande är Ulrik Wehtje från Malmötryckeriet Exakta AB.

Övriga ledamöter är:

Johan Boberg, Åtta45
Peter Hjelm, DanagårdLitho
Patrik Jenemark, Nordvalls Etikett
Annica Axelsson, Brand Factory
Jenny Holmén, Aros Bokbinderi
Sofia Ljungberg Igbe, Ljungbergs Tryckeri
Rosemary Pålsson, ÅR-Carton

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


De går grönt med polyestermaterial för digitaltryck

A.Berger Textiles har en lång historia, men från 1980-talet har företaget lagt fokus på polyestertextilier och en egen teknik att bestryka dem för digitaltryck. På Fespa la de ett extra fokus på polyestermaterial av återvunnen pet och sitt periodiska system som ska förenkla för kunder att beställa produkter i sortimentet.

Publicerat av: 

Bildspel: Andra dagen på Fespa

Efter en relativt lugn start på Fespa Global Print Expo så blev den andra dagen betydligt mer fartfylld med fler besökare i gångarna och montrarna. Såväl utställare som besökare vittnade om positiva tongångar och framtidstro efter en tuff tid under pandemin. Fespa-mässan pågår till fredag den 15 oktober.

Publicerat av: