Vändning i rörelseresultatet

Laholms Litho, med sin verksamhet inriktad på reproducering och färgseparering av bilder till tryckerier, finns i Halmstad. Årsredovisningen för räkenskapsåret 2017 visar att omsättningen om 16 miljoner är närmast oförändrad jämfört med föregående år. Däremot har de lyckats vända de röda siffrorna i rörelseresultatet till en miljon kronor plus. Årets resultat efter skatt visar en ökning från drygt 242 354 till 802 283 kronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: