Åtta.45 växer norrut med tryckeri

Erik Mauritzon, vd för Åtta.45 Tryckeri AB.

Åtta.45 gör ett nytt förvärv. Det är Kaltes Grafiska i Sundsvall som nu blir en del av tryckerikoncernen.

Från och med 1 augusti år blir verksamheten i Kaltes Grafiska AB i Sundsvall en del i Åtta.45 Tryckeri AB. Kaltes Grafiska ingår i Intercopy-gruppen och Åtta.45 som nu förvärvar företag skriver på sin sajt att Kaltes Grafiska i över 50 år har varit en uppskattad leverantör med hög servicenivå, konkurrenskraftiga priser och utomordentlig snabbhet.

Åtta.45 tror vidare att denna affär kommer att skapa nya möjligheter för kunder i norra Sverige. Samtidigt får tryckeriet tillgång till Åtta.45:s alla erbjudanden av produkter och tjänster inom tryck från Veddesta norr om Stockholm “Vi på Åtta.45 är mycket glada över detta förvärv som förstärker vår position i Sundsvall och norra Sverige.”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *