Åtta.45 växer norrut med tryckeri

Erik Mauritzon, vd för Åtta.45 Tryckeri AB.

Åtta.45 gör ett nytt förvärv. Det är Kaltes Grafiska i Sundsvall som nu blir en del av tryckerikoncernen.

Från och med 1 augusti år blir verksamheten i Kaltes Grafiska AB i Sundsvall en del i Åtta.45 Tryckeri AB. Kaltes Grafiska ingår i Intercopy-gruppen och Åtta.45 som nu förvärvar företag skriver på sin sajt att Kaltes Grafiska i över 50 år har varit en uppskattad leverantör med hög servicenivå, konkurrenskraftiga priser och utomordentlig snabbhet.

Åtta.45 tror vidare att denna affär kommer att skapa nya möjligheter för kunder i norra Sverige. Samtidigt får tryckeriet tillgång till Åtta.45:s alla erbjudanden av produkter och tjänster inom tryck från Veddesta norr om Stockholm “Vi på Åtta.45 är mycket glada över detta förvärv som förstärker vår position i Sundsvall och norra Sverige.”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: