Arkitektkopia levererar tryck till Karolinska institutet

Tryckerikedjan Arkitektkopia har fått förtroendet att leverera tryckeritjänster till Karolinska institutet.

Arkitektkopia har ingått avtal med Karolinska institutet att leverera tryck- och ateljétjänster.

Arkitektkopia har skrivit avtal med Karolinska institutet (KI) – Sveriges enda universitet med renodlat medicinsk inriktning. Tryckerikedjan kommer leverera layout- och originaltjänster och stå för allt tryck av det material som Arkitektkopia formger framöver. Främst handlar det om att ta fram tryckt material till KI:s kommunikationsavdelning, exempelvis annonser, roll-ups, broschyrer och affischer enligt KI:s grafiska profil. Samarbetet tog vid i maj:

– Vi är glada över att vi har fått förtroende och möjlighet att leverera ateljétjänster till Karolinska Institutet, säger Anders Geralf, försäljningschef hos Arkitektkopia i Stockholm.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: