Torsken nappade i kampanj

Sportfiskarna senaste kampanj där Bording tog fram en helhetslösning och ansvarade för produktion, print och porto.

Bording tog fram en specifik kampanj åt organisationen Sportfiskarna. 13 000 papptorskar gick i väg med posten till organisationens medlemmar.

Drygt 5 200 papptorskar har hittills signerats i Sportfiskarnas kampanj som värnar om torsken i Östersjön.

Samarbetet mellan medlemsorganisationen Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, och tryckeri- och kommunikationstjänsteleverantören Bording har pågått under en längre tid. De sista fyra åren har Bording producerat ännu fler trycksaker åt Sportfiskarna – bland annat till värvningskampanjer och aviseringar.

– Samarbetet började för många år sedan när vi valde att byta leverantör av medlemskort, då Bording hade en mer anpassad lösning för oss, säger Henrik Helde som är chef över Sportfiskarnas medlemsenhet.

Det senaste i raden av samarbeten gick ut på att göra ett postalt utskick till organisationens medlemmar på Ostkusten, där delar av utskicket var i format som en torsk. Idén till kampanjen kom från Sportfiskarna och Bording tog fram en helhetslösning där de ansvarade för produktion, print och porto.

– Vi genomför just nu ett omfattande arbete för att uppmärksamma och informera om det kritiska läget för torsken i Östersjön. I det arbetet har vi gjort en specifik kampanj som går ut på att alla medlemmar i ostkustlänen får en papptorsk utskickad som de skall signera, och sedan returnera tillbaka den till oss. Därefter så kommer vi ta dem vidare till landsbygdsministern. Vi gjorde ca 13 000 utskick och har i skrivande stund fått tillbaka hela 5 200 underskrivna torskar från våra engagerade medlemmar. Vi tryckte även upp 2 000 extra papperstorskar för att ta med oss till Almedalsveckan.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: