Scandraft förstärker säljet

Scandraft, leverantör av förbrukningsvaror till den grafiska industrin, värvar fyra rutinerade säljare – alla med lång erfarenhet från den grafiska branschen.

Företaget Scandraft med sitt huvudkontor i Mölnlycke har gjort klart med fyra personer som ska stärka upp säljteamet. Värvningarna blev klara under sommaren, förklarar en glad Anders Trillkott, vd för Scandraft:

– Vi får ytterligare möjligheter att vara närvarande hos våra kunder och hjälpa dem att utveckla sina affärer med rätt produkter i rätt tid.

 

Christer Sehlstedt går tillbaka till Scandraft i Stockholm efter tre års arbete på Neopost och nu senast Durst där han har ansvarat för maskinförsäljning i Norden och Baltikum.

 

 

 

 

 

 

 

Sara Johansson får rollen som expert på material till HP Latex och HP Pagewide. Hon har en bakgrund på Olsonic och Papyrus (15 år), och innan det sex år på Visutech.

 

 

 

 

 

 

Peter Hallgren började i unga år som skyltmakare och har varit egenföretagare i många år. Närmast kommer han från Sericomex där han var säljrepresentant för Västsverige. Han har lång erfarenhet av olika plastskivor och dess användningsområden.

 

 

 

 

 

 

Roger Carlsson har de senaste tio åren arbetat för ett textiltryckeri i Skellefteå. Han kommer främst att ha Norrland som säljområde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med
reformpaket mot statliga jätten

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: