Scandraft förstärker säljet

Scandraft, leverantör av förbrukningsvaror till den grafiska industrin, värvar fyra rutinerade säljare – alla med lång erfarenhet från den grafiska branschen.

Företaget Scandraft med sitt huvudkontor i Mölnlycke har gjort klart med fyra personer som ska stärka upp säljteamet. Värvningarna blev klara under sommaren, förklarar en glad Anders Trillkott, vd för Scandraft:

– Vi får ytterligare möjligheter att vara närvarande hos våra kunder och hjälpa dem att utveckla sina affärer med rätt produkter i rätt tid.

 

Christer Sehlstedt går tillbaka till Scandraft i Stockholm efter tre års arbete på Neopost och nu senast Durst där han har ansvarat för maskinförsäljning i Norden och Baltikum.

 

 

 

 

 

 

 

Sara Johansson får rollen som expert på material till HP Latex och HP Pagewide. Hon har en bakgrund på Olsonic och Papyrus (15 år), och innan det sex år på Visutech.

 

 

 

 

 

 

Peter Hallgren började i unga år som skyltmakare och har varit egenföretagare i många år. Närmast kommer han från Sericomex där han var säljrepresentant för Västsverige. Han har lång erfarenhet av olika plastskivor och dess användningsområden.

 

 

 

 

 

 

Roger Carlsson har de senaste tio åren arbetat för ett textiltryckeri i Skellefteå. Han kommer främst att ha Norrland som säljområde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: