Branschevent – fokus på länkade system

Horizon arrangerar branscheventet Finishing First som tar sikte på trender, tekniker och produktnyheter inom efterbehandling.

Horizon bjuder in tryckerier och kunder till Finishing First. Föredragshållare, lösningar för effektiv efterbehandling och ett fokus på länkade system och automation utlovas.

Horizon levererar lösningar för efterbehandling av trycksaker. För tredje gången i ordningen arrangerar de branschevenemanget Finishing First och bjuder in tryckerier från Europas alla hörn.

– Finishing First har på mycket kort tid etablerat sig som ett nätverksevenemang som ger branschen ett verkligt mervärde”, säger Birgit Wienck, försäljningschef för Horizon.

I år står ämnena länkade system och automatisering i centrum. På programmet som varar under tre dagar utlovas också produktpresentationer med efterbehandlingslösningar för digital- och offsetproduktion, varvat med kända talare som håller föreläsningar.

– Presentationen av olika affärsmodeller och produktionskoncept från Tyskland och Europa föll i god jord hos deltagarna förra året.

BQ-480 – helautomatisk bindningslinje med limbindare.

Bland Horizons partners till eventet syns Fujifilm, HP, Canon, Ricoh, Xerox, Crown van Gelder, Ultimate TechnoGraphics, Screen och Hunkeler. I ett urval kommer Horizon och Hunkeler presentera en produktionslinje med variabelt vikta flygblad – en applikation som är intressant för direktmarknadsföring inom rullbläckstråletryck. Horizon kommer även visa en ny version av den helautomatiska bindningslinjen med en tillhörande högprestationslimbindare, BQ-480.

För kombinationen offset och efterbehandling visas den modulära limbindningslinjen CABS-4000S. Horizon skriver i ett pressmeddelande att de ser en betydande ökning av efterfrågan på alla marknader inom detta segment. Två av bokbindningslinjerna CABS-6000 har installerats i Skandinavien i år. Bokbindningslinjen kännetecknas av sina 17 backar och att den kan producera 6 000 böcker per timme.

Eventet som pågår 18-20 september hålls som vanligt på Horizon Academy i Quickborn i närheten av Hamburg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens
smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: