Generationsskifte på Screenbolaget

Patrick Nermark är ny vd för Screenbolaget i Stockholm.

Screenbolagets grundare Lennart Nermark, lämnar över det operativa arbetet till sonen Patrick Nermark, vd för dotterbolaget Realtryck.

Lennart Nermark la grunden till Screenbolaget redan på 70-talet I dag vid 73 års ålder känner han att det är dags att lämna över vd-posten och trappa ner i arbetet. Sonen Patrick Nermark, som varit vd för dotterbolaget Realtryck sedan 2006 tar över, och blir vd även för Screenbolaget.

I nuläget väntas inga förändringar i styrelsen eller ledningsgruppen. Lennart Nermark kommer fortsätta som styrelseordförande i koncernen, ägna sig åt styrelsearbete samt stötta företagets ledning. Företaget skriver i ett pressmeddelande att styrelsen är enig om att generationsväxlingen är den naturliga utvecklingen för koncernen. Vidare skriver man “Vi ser en lång och framgångsrik framtid framför oss och de förändringar som kommer är resultatet av våra kunders behov och marknadens utveckling.”

Screenbolaget i Stockholm är en leverantör av profilreklam. De arbetar bland annat med tryckmetoder som screen- tampo – och transfertryck och digitaltryck för att producera allt från vepor, roll-ups och banderoller till presentreklam, trycksaker och butiksdekor. De folierar även fordon. Dotterbolaget Realtryck togs över i slutet av år 2005 vilket tillförde offsettryck som ny produktionsenhet till koncernen, samt annan kompetens inom trycksaksframställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *