Bröderna Bille är årets företagare

Bröderna Bille tog emot utmärkelsen på residenset i Göteborg av organisationen Företagarna och landshövdingen Anders Danielsson.

Bröderna Fredrik och Niklas Bille har korats till Årets Företagare i Västra Götaland. Nu ger de sig i kast med tävlingen på riksnivå.

Billes tryckeri i Mölndal, som drivs av bröderna Niklas och Fredrik Bille har mottagit utmärkelsen Årets Företagare i Västra Götaland.

– Vi är jätteöverraskade och väldigt glada, säger Fredrik Bille, som tillsammans med sin bror driver familjeföretaget i Mölndal som startade 1963.

Juryns vinnarmotivering lyder:

“Årets Företagare, som är tredje generationen i detta familjeföretag med mer än femtio år på nacken, har inte bara lyckats överleva generationsskiftet utan även ett stålbad inom sin bransch som de gått stärkta ur och nu är ett lok som tar höjd för framtida utmaningar.

Företagarna verkar på hemmaplan, engagerar sig i sin bransch och sina medarbetare, har ett tydligt miljö- och HR-tänk och har utvecklat sin verksamhet till att omfatta betydligt fler material, tjänster och tekniker än bara pappret man en gång startade med.

Årets Företagare i Västra Götaland 2018 är Niklas Bille och Fredrik Bille med företaget Billes Tryckeri AB i Mölndal.”

Den 19 oktober tävlar Billes om titeln Årets Företagare i Sverige 2018 som kommer att koras i Stockholms Stadshus. Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal nivå av Företagarna. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och representerar cirka 70 000 företagare inom olika branscher.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med
reformpaket mot statliga jätten

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: