Bröderna Bille är årets företagare

Bröderna Bille tog emot utmärkelsen på residenset i Göteborg av organisationen Företagarna och landshövdingen Anders Danielsson.

Bröderna Fredrik och Niklas Bille har korats till Årets Företagare i Västra Götaland. Nu ger de sig i kast med tävlingen på riksnivå.

Billes tryckeri i Mölndal, som drivs av bröderna Niklas och Fredrik Bille har mottagit utmärkelsen Årets Företagare i Västra Götaland.

– Vi är jätteöverraskade och väldigt glada, säger Fredrik Bille, som tillsammans med sin bror driver familjeföretaget i Mölndal som startade 1963.

Juryns vinnarmotivering lyder:

“Årets Företagare, som är tredje generationen i detta familjeföretag med mer än femtio år på nacken, har inte bara lyckats överleva generationsskiftet utan även ett stålbad inom sin bransch som de gått stärkta ur och nu är ett lok som tar höjd för framtida utmaningar.

Företagarna verkar på hemmaplan, engagerar sig i sin bransch och sina medarbetare, har ett tydligt miljö- och HR-tänk och har utvecklat sin verksamhet till att omfatta betydligt fler material, tjänster och tekniker än bara pappret man en gång startade med.

Årets Företagare i Västra Götaland 2018 är Niklas Bille och Fredrik Bille med företaget Billes Tryckeri AB i Mölndal.”

Den 19 oktober tävlar Billes om titeln Årets Företagare i Sverige 2018 som kommer att koras i Stockholms Stadshus. Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal nivå av Företagarna. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och representerar cirka 70 000 företagare inom olika branscher.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: