Bröderna Bille är årets företagare

Bröderna Bille tog emot utmärkelsen på residenset i Göteborg av organisationen Företagarna och landshövdingen Anders Danielsson.

Bröderna Fredrik och Niklas Bille har korats till Årets Företagare i Västra Götaland. Nu ger de sig i kast med tävlingen på riksnivå.

Billes tryckeri i Mölndal, som drivs av bröderna Niklas och Fredrik Bille har mottagit utmärkelsen Årets Företagare i Västra Götaland.

– Vi är jätteöverraskade och väldigt glada, säger Fredrik Bille, som tillsammans med sin bror driver familjeföretaget i Mölndal som startade 1963.

Juryns vinnarmotivering lyder:

“Årets Företagare, som är tredje generationen i detta familjeföretag med mer än femtio år på nacken, har inte bara lyckats överleva generationsskiftet utan även ett stålbad inom sin bransch som de gått stärkta ur och nu är ett lok som tar höjd för framtida utmaningar.

Företagarna verkar på hemmaplan, engagerar sig i sin bransch och sina medarbetare, har ett tydligt miljö- och HR-tänk och har utvecklat sin verksamhet till att omfatta betydligt fler material, tjänster och tekniker än bara pappret man en gång startade med.

Årets Företagare i Västra Götaland 2018 är Niklas Bille och Fredrik Bille med företaget Billes Tryckeri AB i Mölndal.”

Den 19 oktober tävlar Billes om titeln Årets Företagare i Sverige 2018 som kommer att koras i Stockholms Stadshus. Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal nivå av Företagarna. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och representerar cirka 70 000 företagare inom olika branscher.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: