Öppet hus hos Color Systems

Glada besökare vid den snabba 64 tums skrivaren, Océ Colorado 1640.

Color Systems visade upp sin portfölj inom storformat och bjöd på seminarier. 55 personer kom för att titta närmare på storformatsskrivare och skärbord och lyssna till seminarier i företagets lokaler i Vällingby.

Magnus Edfelt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems, är glad över deltagarantalet under företagets öppna hus den 20 september:

– Vi tycker att när 55 av 75 anmälda dyker upp så får vi vara nöjda. De som kom var genuint intresserade av vissa grejer. Samtidigt är det jättebra för oss när vi kan visa alla maskiner uppställda i våra egna  lokaler. Så det var väldigt uppskattat.

Edfelt säger att de sålde en del maskiner under dagen, och att det även trillade in några order de efterföljande dagarna.

– Vi fick ett antal order på plats och har nu fått skicka ut ett gäng offerter, säger en nöjd Magnus Edfelt, vd på Color Systems, om dagen. Han berättar vidare att det hölls ett uppskattat seminarium som handlade om automatisering av inkommande jobb.

Color Systems Bosse Thonander tillsammans med Marcus Cedervi från Cedecor som har köpt skärbordet Summa F1612 som visades upp under öppna huset.

 

Besökare tog chansen att förkovra sig under seminarierna.

 

Mikael Sörbom från Color Systems står framför företagets bästsäljande 642 skrivare för skyltar och skyltmaterial – Epson SC-S80600.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: 

Trendspaning: Så ser framtidens bokmarknad ut

Intergrafs webbinarium “”Shaping the furture of books” hade över 200 deltagare från mer än 25 länder. De fick höra om situationen på bokmarknaden såväl som om perspektiven sett från en boktryckare respektive en förläggare i en post-pandemisk värld. Många viktiga ämnen behandlades – från vikten av automatisering, mindre upplagor och minskning av lagerhållning till hållbarhet, “djup” läsning och prenumerationslösningar.

Publicerat av: