Öppet hus hos Color Systems

Glada besökare vid den snabba 64 tums skrivaren, Océ Colorado 1640.

Color Systems visade upp sin portfölj inom storformat och bjöd på seminarier. 55 personer kom för att titta närmare på storformatsskrivare och skärbord och lyssna till seminarier i företagets lokaler i Vällingby.

Magnus Edfelt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems, är glad över deltagarantalet under företagets öppna hus den 20 september:

– Vi tycker att när 55 av 75 anmälda dyker upp så får vi vara nöjda. De som kom var genuint intresserade av vissa grejer. Samtidigt är det jättebra för oss när vi kan visa alla maskiner uppställda i våra egna  lokaler. Så det var väldigt uppskattat.

Edfelt säger att de sålde en del maskiner under dagen, och att det även trillade in några order de efterföljande dagarna.

– Vi fick ett antal order på plats och har nu fått skicka ut ett gäng offerter, säger en nöjd Magnus Edfelt, vd på Color Systems, om dagen. Han berättar vidare att det hölls ett uppskattat seminarium som handlade om automatisering av inkommande jobb.

Color Systems Bosse Thonander tillsammans med Marcus Cedervi från Cedecor som har köpt skärbordet Summa F1612 som visades upp under öppna huset.

 

Besökare tog chansen att förkovra sig under seminarierna.

 

Mikael Sörbom från Color Systems står framför företagets bästsäljande 642 skrivare för skyltar och skyltmaterial – Epson SC-S80600.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: 

Roland löser banspänning för textil

En åttafärgsskrivare för textil. Och med möjlighet både för direktsublimering och tryck på transferpapper. Lägg till det en prislapp runt 200 000 kronor och vi kan förmoda att det är en 160 centimeter bred storsäljare som Roland DG åstadkommit med sin nya textilskrivare Texart RT-640.

Publicerat av: