Öppet hus hos Color Systems

Glada besökare vid den snabba 64 tums skrivaren, Océ Colorado 1640.

Color Systems visade upp sin portfölj inom storformat och bjöd på seminarier. 55 personer kom för att titta närmare på storformatsskrivare och skärbord och lyssna till seminarier i företagets lokaler i Vällingby.

Magnus Edfelt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems, är glad över deltagarantalet under företagets öppna hus den 20 september:

– Vi tycker att när 55 av 75 anmälda dyker upp så får vi vara nöjda. De som kom var genuint intresserade av vissa grejer. Samtidigt är det jättebra för oss när vi kan visa alla maskiner uppställda i våra egna  lokaler. Så det var väldigt uppskattat.

Edfelt säger att de sålde en del maskiner under dagen, och att det även trillade in några order de efterföljande dagarna.

– Vi fick ett antal order på plats och har nu fått skicka ut ett gäng offerter, säger en nöjd Magnus Edfelt, vd på Color Systems, om dagen. Han berättar vidare att det hölls ett uppskattat seminarium som handlade om automatisering av inkommande jobb.

Color Systems Bosse Thonander tillsammans med Marcus Cedervi från Cedecor som har köpt skärbordet Summa F1612 som visades upp under öppna huset.

 

Besökare tog chansen att förkovra sig under seminarierna.

 

Mikael Sörbom från Color Systems står framför företagets bästsäljande 642 skrivare för skyltar och skyltmaterial – Epson SC-S80600.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skapar dokument – från rådata till godkänt korrektur

EBI erbjuder lösningar med målet att effektivisera grafisk produktion. Nu lägger de in en högre växel för att automatisera trycksaksproduktioner och förenkla för företag att skapa produktionsklara dokument, hela vägen från kundens datakälla till godkänt korrektur. En intäktskälla som den grafiska branschen har missat, menar Adim Lundin på EBI.

Publicerat av: 

Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: