Bra tryck i mässmontern

Material och maskiner lockade besökarna i Signcoms monter under Sign,Print & Pack-mässan på X Meeting Point i Oslo.

Signcom gjorde flera affärer redan första dagen av norska Sign, Print & Pack-mässan.

Signcom var en av de större utställarna på mässan som hölls i Oslo, 19-20 september. I montern hade de vässat sitt utbud. Dels med olika typer av media såsom vepor, roll ups och prover för olika ändamål, dels på  maskinsidan där UV-printrarna dominerade. Särskilt Mimakis rulle-till-rulle skrivare med integrerad skärning och UV- LED-teknik fick besökarna att stanna upp och titta närmare. Och det gav resultat. Redan dag ett av mässan gjorde de flera affärer. Anders Magnusson på Signcom Norge säger i ett pressmeddelande att de hade ett riktigt bra tryck i montern under hela mässan, och speciellt under första dagen.

– Vi har så otroligt många trevliga kunder som gör att denna mässa är en sann höjdpunkt. För att det inte ska bli för långt till nästa gång, passar vi gärna på att bjuda med våra norska vänner även till Sign & Print i Stockholm i februari.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *