Bra tryck i mässmontern

Material och maskiner lockade besökarna i Signcoms monter under Sign,Print & Pack-mässan på X Meeting Point i Oslo.

Signcom gjorde flera affärer redan första dagen av norska Sign, Print & Pack-mässan.

Signcom var en av de större utställarna på mässan som hölls i Oslo, 19-20 september. I montern hade de vässat sitt utbud. Dels med olika typer av media såsom vepor, roll ups och prover för olika ändamål, dels på  maskinsidan där UV-printrarna dominerade. Särskilt Mimakis rulle-till-rulle skrivare med integrerad skärning och UV- LED-teknik fick besökarna att stanna upp och titta närmare. Och det gav resultat. Redan dag ett av mässan gjorde de flera affärer. Anders Magnusson på Signcom Norge säger i ett pressmeddelande att de hade ett riktigt bra tryck i montern under hela mässan, och speciellt under första dagen.

– Vi har så otroligt många trevliga kunder som gör att denna mässa är en sann höjdpunkt. För att det inte ska bli för långt till nästa gång, passar vi gärna på att bjuda med våra norska vänner även till Sign & Print i Stockholm i februari.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: 

Roland löser banspänning för textil

En åttafärgsskrivare för textil. Och med möjlighet både för direktsublimering och tryck på transferpapper. Lägg till det en prislapp runt 200 000 kronor och vi kan förmoda att det är en 160 centimeter bred storsäljare som Roland DG åstadkommit med sin nya textilskrivare Texart RT-640.

Publicerat av: